Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителька Іршавщини вкрала у дідуся усі його заощадження

Жителька Іршавщини вкрала у дідуся усі його заощадження
Дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції капітан виявив сільську жінку, яка вкрала від дідуся 2364 гривень. Нині на селі першою допомогою є дільничний інспектор, особливо у віддалених...

Дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції капітан виявив сільську жінку, яка вкрала від дідуся 2364 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Нині на селі першою допомогою є дільничний інспектор, особливо у віддалених від райцентру селах, - пише речниця Іршавського РВ УМВС Віта Горзов.

Так, днями пенсіонер із села Смологовиця, скориставшись візитною карткою дільничного, зателефонував йому і повідомив про крадіжку від нього грошей.

Реклама

Прибувши за місцем виклику, дільничний інспектор та слідчо-оперативна група райвідділу оглянули місце події та опитали можливих свідків.

Як розповів старенький, напередодні до нього заходила місцева жінка і просила поїсти. Однак дідусь їй нічого не дав, а попросив йти геть з будинку. Сам пішов у справах, а жінка залишилась у будинку. А через деякий час дідусь виявив, що з його куртки зникли всі заощадження в сумі 2364 грн.

Реклама

Інспектор встановив, що до крадіжки причетна 36-річна жінка, яка має недобру славу в селі. На її рахунку вже три крадіжки, в тому числі і від цього дідуся.

Дільничний завітав до підозрюваної додому, але та поїхала до Мукачева. Слідом за нею виїхав і міліціонер, який розшукав її у мукачівських друзів. Зрозумівши, що виплутатись не вдасться, вона розповіла про крадіжку грошей від дідуся.

За даним фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування. Злодійці загрожує штраф, виправні роботи, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно