Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Фаховими лікарями області вже оглянуто понад 900 військовозобов’язаних, понад 400 скеровано на дообстеження

Фаховими лікарями області вже оглянуто понад 900 військовозобов’язаних, понад 400 скеровано на дообстеження

Фаховими лікарями області вже оглянуто понад 900 військовозобов’язаних, понад 400 скеровано на дообстеження
Вчора в Ужгороді пройшла нарада на якій представники облвійськкомату та медицини краю обговорювали проблемні питання призову військовослужбовців четвертої хвилі мобілізації. Заступник обласного...

Вчора в Ужгороді пройшла нарада на якій представники облвійськкомату та медицини краю обговорювали проблемні питання призову військовослужбовців четвертої хвилі мобілізації.

ВІДЕО ДНЯ

Заступник обласного воєнкома Юрій Величканич відзначив, що фахівцями військових лікарських комісій вже оглянуто 901 військовозобов’язаний, з них - 401 скеровані на додаткові медичні обстеження. Причому 171 чоловік проходять ці обстеження строком, що перевищує нормативні 10 днів.

Від військових пролунала пропозиція мінімізувати термін перебування в медичних закладах під час дообстеження до трьох діб.

Реклама

Також з метою попередження випадків ухилення від призову осіб, які пред’являють скарги на стан здоров’я медики, було запропоновано встановити більш оперативний та чіткий обмін інформацією щодо військовозобов’язаних, які перебувають у медзкладах і підпадають під мобілізацію.

Обговорюючи проблеми проходження медичних оглядів четвертої хвилі мобілізації начальник управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Василь Скрип зауважив, що в першу чергу потрібно знаходити тих, хто має бажання служити. Причому, очільник медиків краю наголосив на неприпустимості відправлення у зону АТО людей, яким, дійсно, за станом здоров’я це заборонено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно