Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Валерій Лунченко очолив закарпатський "Народний фронт"

Валерій Лунченко очолив закарпатський "Народний фронт"
Днями відбулася конференція Закарпатської обласної організації політичної партії «Народний фронт». На порядку денному розглядались питання про обрання членів Ради – основного керівного органу, який...

Днями відбулася конференція Закарпатської обласної організації політичної партії «Народний фронт». На порядку денному розглядались питання про обрання членів Ради – основного керівного органу, який діє в період між конференціями. В свою чергу, першим і основним завданням новообраної Ради Закарпатської обласної організації політичної партії «Народний фронт», до якої, в тому числі, ввійшли народний депутат України Валерій Лунченко та депутат Закарпатської обласної ради Мирослав Білецький, стало обрання з числа своїх членів Голови організації. І в якості керівника обласної члени Ради одноголосно підтримали кандидатуру Валерія Лунченка.

ВІДЕО ДНЯ

Виступаючі відзначили лідерські здібності пана Валерія, проаналізували успіхи у його політичній кар’єрі, схвально відгукнулися про справи, які вдалося йому реалізувати в один із найскладніший в історії країни і області час на посаді голови Закарпатської ОДА.

У свою чергу, Валерій Лунченко подякував колегам за довіру та роботу під час останньої виборчої кампанії до Верховної Ради України. Не зважаючи на рекордно малий термін підготовки до виборів, очолювана А.Яценюком партія “Народний фронт” отримала 28,5% голосів виборців по Закарпаттю. Крім того, в окремих осередках результати виявилися ще більш високими. Так на Хустщині “фронтовиків” підтримало 41,8% населення, Великоберезнянщині – 38%, Воловеччині – 34%, Перечинщині – 31,5%.

Реклама

- Це великий кредит довіри громадян до нинішнього Уряду і нашої політичної сили. Тож наше завдання і прямий обов’язок - зробити все можливе, щоб цю довіру виправдати, відпрацювати на максимумі та врятувати Україну від зовнішнього агресора, економічної і соціальної кризи. Працювати буде ще важче, а роботи ще більше, але я вірю в свою команду і вірю кожного з вас, - зазначив під час свого виступу Валерій Лунченко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно