Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Донбас з Тячева відправили дві вантажівки з необхідними речами

На Донбас з Тячева відправили дві вантажівки з необхідними речами

На Донбас з Тячева відправили дві вантажівки з необхідними речами
Завантажили каміони дровами, харчами, теплими речами, медикаментами та водою. Активісти кажуть, що підтримка бійцям у зоні АТО необхідна ще й для того, аби хлопці не втратили бойовий...

Завантажили каміони дровами, харчами, теплими речами, медикаментами та водою. Активісти кажуть, що підтримка бійцям у зоні АТО необхідна ще й для того, аби хлопці не втратили бойовий дух.

ВІДЕО ДНЯ

Тячів–Маріуполь - саме такий маршрут двох вантажівок з волонтерською допомогою. Завантажені фури лісоматеріалом, який конче необхідний військовим у зоні АТО для укріплення бліндажів. Долучилися до організації допомоги люди доброї волі із Тячева та району.

Везуть вантаж керівник тячівського волонтерського центру «Горгани», радник голови Тячівської РДА Богдан Колодницький, а також волонтери Михайло Половко та Юрій Данилюк з Тересви. Ліс для потреб військових надали ДП «Брустурянське ЛМГ» (В.І.Мурга) та «Мокрянське ЛМГ» (В.М.Куцин). Активісти не вперше їдуть на передній край зони бойових дій. Це вже друга їх поїздка у зону АТО.

Реклама

Волонтери розповідають, що на війні страшно, але підтримка небайдужих допомагає нашим бійцям на сході не тільки вижити, а й піднімає бойовий дух. Волонтери кажуть, із теплим одягом та харчами проблем нема, найнеобхідніші зараз військовим на Cході медикаменти, зокрема від застуди, та питна вода. Уже в середу 4 лютого добровольці із Тячева доправили каміони у Донецьку область. Довантажили вантажівки і адресними посилками, адже їх так потребують наші земляки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно