Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вслід за Ужгородом проблеми з водопостачанням відчули й мешканці одного із сіл району

Вслід за Ужгородом проблеми з водопостачанням відчули й мешканці одного із сіл району

Вслід за Ужгородом проблеми з водопостачанням відчули й мешканці одного із сіл району
Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко провів нараду з керівником міського комунального підприємства «Водоканал м. Ужгород» Станіславом Карташовим. Участь в нараді взяв й...

Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко провів нараду з керівником міського комунального підприємства «Водоканал м. Ужгород» Станіславом Карташовим. Участь в нараді взяв й голова Ужгородської райради Михайло Фединець. Йшлося про вирішення проблем, які виникають з водопостачання, цього разу Коритнянської сільради.

ВІДЕО ДНЯ

Вслід за містом проблеми з водопостачанням відчули й мешканці Коритнян. Причина таж сама – водоканал боргує енергетикам, а підприємству боргують абонементи. Сільська рада боргує водоканалу обласного центру , з яким укладена угода більше 5 мільйонів гривень. Як повідомив Станіслав Карташовсьогодні зранку вже почали обмежувати подачу води в селі. Її селяни отримуватимуть всього три години на добу. Рівень оплати за водопостачання в сільраді становить всього 17%, – повідомляє прес-служба облради.

Як вихід з ситуації голова обласної ради пропонував сільській раді терміново вирішити питання реструктуризації заборгованості. «В бюджеті розвитку село має більше мільйона гривень. Також можна задіяти додаткові ресурси – від ефективного використання і здачі в оренду, продажу земельних ділянок», - пропонує Володимир Чубірко. Є необхідність обліку водопостачання в селі та модернізації системи. Щодо забезпечення бюджетних установ – школи, садочка, Часлівецького інтернатру, то керівником ради пропонувалося водоканалу заключити з ними прямі договори, і завдяки цьому заклади й надалі отримуватимуть водопостачання.

Реклама

Вже на початку наступного тижня в раді відбудеться нарада за участі керівництва міста, району, села, водоканалу, де будуть обговорювати запропонуванні кроки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно