Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В ОДА відбулися навчання з цивільного захисту за участю керівників районів і міст

В ОДА відбулися навчання з цивільного захисту за участю керівників районів і міст

В ОДА відбулися навчання з цивільного захисту за участю керівників районів і міст
Сьогодні в ОДА відбулися навчання з цивільного захисту – за участю керівників районів і міст. "Я ініціював їх в першу чергу для того, аби відповідальні люди на місцях уповні відчули ситуацію, в...

Сьогодні в ОДА відбулися навчання з цивільного захисту – за участю керівників районів і міст.

ВІДЕО ДНЯ

"Я ініціював їх в першу чергу для того, аби відповідальні люди на місцях уповні відчули ситуацію, в якій зараз перебуваємо, й оцінили її серйозність. Ми щодня маємо по 2-3 наради в день щодо мобілізації, безпеки, розміщення переселенців, тощо. Я закликав місцеву владу: кожен з вас має оглянути об’єкти укриття, об’єкти соціальної сфери. Ми маємо дбати про безпеку краян. Так нас налаштовує центральна влада і така наша відповідальність", – зазначає губернатор області на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

"Усі об’єкти укриття мають бути в належному стані. Наголосив: звертайте увагу на всі процеси, пов’язані із безпекою, недопущенням розхитувань ситуації, і на все, що стосується мобілізації. Важливі і справи з переселенцями. Очікуємо велику хвилю прибуття людей із постраждалих регіонів. Поки край може розраховувати лише на свої сили щодо їх розміщення.

Реклама

Звернув увагу і на те, що турбує чи не всіх закарпатців – ситуація із 128-ю бригадою, яка зараз на самій передовій. І на нас також допомога військовим – нашим хлопцям. Й треба допомагати разом – їм необхідна підтримка Закарпаття. Це і технічні засоби, і дрова, і речі повсякденного вжитку. Потреби великі. Наголосив перед представниками районів: розраховую і на їхню участь, на те, що об'єднаємося заради наших оборонців, нашої спільної перемоги", – зазначив держслужбовець.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно