Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині батько із сином влаштували у будинку нарколабораторію (ФОТО)

На Мукачівщині батько із сином влаштували у будинку нарколабораторію (ФОТО)

На Мукачівщині батько із сином влаштували у будинку нарколабораторію (ФОТО)
У будинку 43-річного жителя с.Жборівці Мукачівського району дільничні міліціонери виявили міні-лабораторію для вирощування марихуани-«гідропоніки», а також холодну зброю. До чергової частини...

У будинку 43-річного жителя с.Жборівці Мукачівського району дільничні міліціонери виявили міні-лабораторію для вирощування марихуани-«гідропоніки», а також холодну зброю.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 21-літньої дівчини про те, що останнім часом її батько з неповнолітнім братом поводяться неадекватно, погрожують їй та їхній старенькій 90-річній бабусі, - повідомила речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

На місце події в село Жборівці виїхали правоохоронці. Як розповідає старший дільничний інспектор мукачівської міліції Михайло Зіденик, під час огляду будинку та прибудов, в одному з приміщень правоохоронці виявили кімнату, обладнану під міні-нарколабораторію.

Реклама

Стіни в приміщені були утеплені спеціальними матеріалами, приміщення освітлювалось лампами для підтримування відповідного температурного режиму, були підведені трубки для зрошування та ін. Тут вирощувалась марихуана-«гідропоніка».

З нарколабораторії міліціонери вилучили 6 великих відер із спеціальними отворами, де росли кущі коноплі. А в гаражі працівники міліції натрапили на металевий саморобний кастет.

Реклама

На момент огляду будинку 43-річний господар і його 17-річний син були під дією наркотиків, тож пояснити нічого не могли.

З місця події, окрім різних пристосувань та стебел коноплі, дільничні інспектори міліції Михайло Зіденик та Юрій Муха вилучили і зошит із записами назв Інтернет-сайтів, де юнак замовляв насіння коноплі, читав інструкції для обладнання нарколабораторії та ін. Кастет він теж виготовив по Інтернету.

Відомості про подію слідчий Мукачівського міськвідділу міліції внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних речовин), за ч.1 ст.310 (Посів або вирощування конопель), ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю).

Реклама

Вилучений кастет, рослини та обладнання направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Триває досудове розслідування.

На Мукачівщині батько із сином влаштували у будинку нарколабораторію (ФОТО) – 01
На Мукачівщині батько із сином влаштували у будинку нарколабораторію (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно