Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У зоні АТО частина 128-ої бригади потрапила в оточення

У зоні АТО частина 128-ої бригади потрапила в оточення
Про це повідомила волонтер з Рахівщини Сніжана Тулик. За словами жінки, бійці гірсько-піхотної бригади звернулись до неї телефоном та попрохали допомоги і розголосу. Хлопці повідомили, що їх 15...

Про це повідомила волонтер з Рахівщини Сніжана Тулик. За словами жінки, бійці гірсько-піхотної бригади звернулись до неї телефоном та попрохали допомоги і розголосу.

ВІДЕО ДНЯ

Хлопці повідомили, що їх 15 гірсько-піхотний батальйон 128-ї ГПБР потрапив у оточення в одному з опорних пунктів на Донеччині. Ситуація складна, вони знаходяться під постійними обстрілами та не мають достатньо техніки, щоб відповісти на прицільний вогонь противника. Після вчорашніх обстрілів є поранені та загиблі. Їх кількість наразі встановлюється.

Коментуючи цю інформацію під час прес-конференції, присвяченій мобілізації, військовий комісар Іван Васильцюн повідомив, що не може підтвердити або спростувати її.

Реклама

«Годину тому я мав розмову із бійцями 128-ої бригади. Сказали, що ведуть бої, список тих елементів, котрі їм потрібно, вони передали губернатору. Зараз підтвердити або спростувати цю інформацію я не можу. Обіцяю, що після завершення прес-конференції повернуся до кабінету і по закритому телефону зв’яжуся із бійцями», - сказав голова Закарпатського ОВК.

Після цього він пішов на нараду з головою Закарпатської ОДА Василем Губалем.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно