Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Владика Мілан відслужив богослужіння у Королеві (ФОТО)

Владика Мілан відслужив богослужіння у Королеві (ФОТО)
1-го лютого, у Неділю митаря і фарисея, Преосвященний владика Мілан з архіпастирським візитом відвідав Свято-Вознесенську парафію смт.Королево Виноградівського деканату. Владику зустрів настоятель...

1-го лютого, у Неділю митаря і фарисея, Преосвященний владика Мілан з архіпастирським візитом відвідав Свято-Вознесенську парафію смт.Королево Виноградівського деканату.

ВІДЕО ДНЯ

Владику зустрів настоятель парафії прот. Стефан Федорко разом з молоддю та запросив очолити святкову Літургії з нагоди 25-ї річниці виходу з підпілля Греко-Католицької Церкви, яку святкувала Свято-Вознесенська парафія, - повідомиляє інформаційний вісник Мукачівської греко-католицької єпархії.

Архієрейську Службу Божу владиці співслужив вікарій Хустського вікаріату митр. прот. Тарас Ловска, архідекан Мукачівського архідияконату Мирослав Сипко, а також ігумен монастиря отців редемптористів Андрій Пацак.

Реклама

В часі Літургії Преосвященний владика, з нагоди дванадцятиріччя архієрейської хіротонії, яку йому уділив святий Іван Павло ІІ, нагородив протоієрея Стефана Федорко золотим хрестом з прикрасами. У своєму архіпастирському слові, владика привітав усіх із святкуванням 25-ти річчям виходу з підпілля Церкви. Владика Мілан також наголосив, про важливість визнання своїх гріхів, за прикладом митаря, який постійно промовляв до Господа молитвою : «Боже милостивий будь мені грішному», а також закликав бути уважними на молитві у храмі аби не осуджувати ближнього, як це робив фарисей у євангельській розповіді.

Владика Мілан відслужив богослужіння у Королеві (ФОТО) – 01
Реклама
Владика Мілан відслужив богослужіння у Королеві (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно