Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Головний міліціонер краю Сергій Шаранич прокоментував конфлікт з правоохоронців з активістами "Дорожнього контролю" та бійку в Гечі (ФОТО)

Головний міліціонер краю Сергій Шаранич прокоментував конфлікт з правоохоронців з активістами "Дорожнього контролю" та бійку в Гечі (ФОТО)

Головний міліціонер краю Сергій Шаранич прокоментував конфлікт з правоохоронців з активістами "Дорожнього контролю" та бійку в Гечі (ФОТО)
Очільник міліції Закарпаття охарактеризував криміногенну ситуацію в краї та окреслив шляхи покращення роботи міліції, відповів на запитання щодо розслідування резонансних злочинів. Сьогодні зранку...

Очільник міліції Закарпаття охарактеризував криміногенну ситуацію в краї та окреслив шляхи покращення роботи міліції, відповів на запитання щодо розслідування резонансних злочинів.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні зранку в Ужгороді під стінами обласного управління міліції зібралось більше десятка громадських активістів і журналістів. Вони вимагали зустрічі з очільником міліції.

Начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич запросив громадян до залу колегій, де і відбулася доволі жвава розмова з ними. Гості одержали відповіді на всі запитання, які їх цікавили, а висловлені ними зауваження щодо роботи міліції полковник Шаранич взяв на особистий контроль, пообіцявши належну реакцію на порушені проблеми, - інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Громадських активістів, зокрема, цікавило розслідування інциденту з активістами «Дорожнього контролю» в с.Нижні Ворота на Воловеччині, подробиці розслідування масової бійки на фестивалі гентешів у с.Геча Берегівського району. Було також висловлено окремі претензії до роботи міліції обласного центру, чопської міліції та обласного УДАІ.

Про інцидент на посту міліції в Нижніх Воротах було вже багато коментарів, однак керівник міліції вже вкотре окреслив хронологію тих подій. Зауважив, що слід розуміти причини та мотиви всіх учасників подій на постах ДАІ. Адже на працівників міліції, що несуть службу на постах, покладені законом важливі завдання.

Реклама

Щодо резонансної недавньої бійки на фестивалі в с.Геча Берегівського району, то цей інцидент має виключно побутове підгрунтя, наголосив начальник УМВС Сергій Шаранич, відкинувши будь-які інші мотиви. Усі учасники тих хуліганських дій найближчим часом будуть «запрошені» в міліцію для дачі показань.

Стосовно роботи окремих посадових осіб міліції триває службова перевірка, і якщо в їхніх діях буде виявлено порушення, то винні неодмінно понесуть покарання, запевнив полковник Сергій Шаранич.

Цікавилися гості й реформами в ОВС.

Реклама

- Завдяки вам, громадським активістам, міліція стає відкритішою й доступнішою для громадськості, підтвердження цьому є наша сьогоднішня зустріч, - підсумував начальник закарпатської міліції Сергій Шаранич. - Ми й надалі готові спілкуватись з вами, будемо належним чином реагувати на критичні зауваження. Надважливо, аби між нами був діалог, аби ми чули один одного, відкидуючи надмірні емоції, що часом вирують в суспільстві. Стосовно реформ у самій системі МВС, то вони йдуть поступово, крок за кроком, мають системний і невідворотний характер. Ми будуємо в Україні правоохоронну систему європейського взірця, для чого, в тому числі, звертаємося до депутатів. Адже багато в чому реформування слід починати зі змін законодавства.

Головний міліціонер краю Сергій Шаранич прокоментував конфлікт з правоохоронців з активістами "Дорожнього контролю" та бійку в Гечі (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно