Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

22-річний мукачівець вкрав бензопилу у гостей його вітчима

22-річний мукачівець вкрав бензопилу у гостей його вітчима
Оперативні працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції викрили 22-річного молодого чоловіка, який викрав чужу бензопилу. Сума збитку становить тисячу гривень. Потерпілий,...

Оперативні працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції викрили 22-річного молодого чоловіка, який викрав чужу бензопилу. Сума збитку становить тисячу гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпілий, 34-річний житель с.Кленовець, звернувся із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції про крадіжку, - стверджує речниця Мукачівського МВ УМВС Євгенія Красилинець.

Оперативники під час перевірки встановили, що того дня подружжя з районного центру приїхало до своїх знайомих до Мукачева, аби допомогти по господарству, а саме різати дрова. Для цього привезли з собою бензопилу, яку залишили в коридорі, проте вже через деякий час її там не знайшли.

Реклама

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний пасинок господарів, раніше судимий за подібні злочини. Хлопець зізнався у скоєному та пояснив, що крадене мав намір продати.

Речовий доказ вилучено. Слідчий розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно