Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через порушення керівництво закарпатської митниці звільнило трьох посадовців

Через порушення керівництво закарпатської митниці звільнило трьох посадовців

Через порушення керівництво закарпатської митниці звільнило трьох посадовців
Закарпатські митники провели 463 заходи з профілактики правопорушень. – Протягом 2014 року з особовим складом митниці проведено 463 заходи профілактики правопорушень. Я переконаний, що це не...

Закарпатські митники провели 463 заходи з профілактики правопорушень.

ВІДЕО ДНЯ

– Протягом 2014 року з особовим складом митниці проведено 463 заходи профілактики правопорушень. Я переконаний, що це не багато, але і не мало, – зазначає Вадим Симчера, начальник Закарпатської митниці ДФС, – та додає, – я, як керівник та мої заступники, постійно проводимо перевірки. Вони є незапланованими, так скажемо – раптові оперативні виїзди. Не хочу сказати, що працівники мають боятися, вони просто повинні виконувати службові обов’яжи, відповідно до букви закону.

За словами начальника митниці, якщо є якісь факти про можливі правопорушення, то жодних довготривалих роздумів перевіряти інформацію чи ні, нема, а є його особиста і принципова позиція – якщо йдеться про корупцію, то краще зіграти на випередження та ліквідувати умови її виникнення, - зазначили у відділі комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Реклама

– Протягом минулого року в митниці було проведено 19 службових розслідувань та 40 оперативних перевірок, результат – до дисциплінарної відповідальності притягнуто 59 працівників, а трьох посадових осіб, за порушення службової дисципліни, взагалі звільнено. Зокрема, йде мова про одного з державних інспекторів митного посту «Тиса», який під час виконання службових обов'язків 20 червня знаходився в стані алкогольного сп’яніння – його звільнено. Інший головний державний інспектор митного посту «Мукачеве» незаконно закрив процедуру МДП щодо товарів, які ввозилися на митну територію України, з митниці його звільнено, а матеріали службового розслідування направлені в обласну прокуратуру. У третьому випадку, за результатами службового розслідування встановлено факти грубих порушень службових обов'язків державним інспектором митного посту «Вилок» – внесення та вилучення з АСМО «Інспектор-2006» недостовірних відомостей про зворотне вивезення через митний пост «Вилок» транспортних засобів. Наказ на його звільнення підписано, матеріали службового розслідування направлені в прокуратуру, – розповідає начальник Закарпатської митниці ДФС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно