Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Берегівщині через удар гілки дерева загинув місцевий лісоруб

На Берегівщині через удар гілки дерева загинув місцевий лісоруб

На Берегівщині через удар гілки дерева загинув місцевий лісоруб
Днями в с.Кідьош Берегівького району під час планової вирубки лісу загинув працівник ДП «Мукачівське лісове господарство». До чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшло...

Днями в с.Кідьош Берегівького району під час планової вирубки лісу загинув працівник ДП «Мукачівське лісове господарство».

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про трагічний випадок, що мав місце в лісі села Кідьош, що на Берегівщині.

На місце пригоди було скеровано слідчо-оперативну групу. Працівникам міліції вдалося з’ясувати обставини трагедії в лісі. 31-річний мешканець села Гут Берегівського району під час рубки дуба отримав удар гілкою, яка відламалася від стовбура. Удар прийшовся по голові нещасного та спричинив тілесні ушкодження, від яких лісоруб загинув на місці, - стверджує речниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк.

Реклама

За даним фактом старший слідчі Берегівського райвідділу міліціїь відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.271 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

- У кожної людини та громадянина є конституційне право на безпечні умови праці, тому обов’язок правоохоронців перевірити обставини та причини, які зумовили настання трагічного випадку, що призвів до загибелі людини, - каже очільник міліції Берегівщини підполковник Микола Куриця.

Реклама

Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно