Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодий ужгородець виготовляв наркотики у каструлі (ФОТО)

Молодий ужгородець виготовляв наркотики у каструлі (ФОТО)
Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з працівниками роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність 27-річного раніше...

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з працівниками роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність 27-річного раніше судимого мешканця міста, який утримував у власній квартирі притон для любителів наркотичних засобів.

ВІДЕО ДНЯ

Молодий чоловік нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де провів кілька років за злочини, пов’язані з наркотиками. Після звільнення на шлях виправлення так і не став, а продовжив свою злочинну діяльність, - пише речниця Ужгородського МВ УМВС Діана Дорогій.

Наркотичну речовину виготовляв на кухні у звичайних каструлях, із різних медпрепаратів, які купував в аптеках. Виготовлену наркотичну речовину молодик вживав сам, а також ділився нею зі своїми приятелями, які частенько навідувалися до нього в гості.

Реклама

Міліціонери навідались в наркопритон у самий розпал вечірки. За добровільною згодою власника помешкання та в присутності понятих, правоохоронці оглянули квартиру, де в одній з кімнат знаходилися троє ужгородців віком від 22 до 41 року, які саме в цей час отримували «кайф».

Крім того, у приміщенні було виявлено й вилучено два медичні шприци з речовиною чорного кольору, схожою на кодеїн, чотири шприци із залишками речовини невідомого походження, скляну банку із залишками речовини чорного кольору, згорток паперу із сухою зеленою речовиною, схожою на марихуану, та інші предмети й речовини, які наркоман використовував для виготовлення наркотичної речовини.

Реклама

Всі предмети і речовини було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Молодий ужгородець виготовляв наркотики у каструлі (ФОТО) – 01
Молодий ужгородець виготовляв наркотики у каструлі (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно