Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття прийме на реабілітацію дітей із Донеччини

Закарпаття прийме на реабілітацію дітей із Донеччини
Найзахідніший регіон держави ще раз доведе: теза про те, що Україна єдина оскарженню не підлягає. Закарпаття долучається до підтримки постраждалих регіонів. Про це вчора, 26 січня, було досягнуто в...

Найзахідніший регіон держави ще раз доведе: теза про те, що Україна єдина оскарженню не підлягає. Закарпаття долучається до підтримки постраждалих регіонів. Про це вчора, 26 січня, було досягнуто в спілкуванні голови Закарпатської ОДА Василя Губаля з представниками уряду та влади потерпілих від дій агресора областей.

ВІДЕО ДНЯ

Область допоможе у відбудові Маріуполя. Ідеться про будівельні матеріали – готуються понад тисячу листів шиферу та 1200 рулонів рубероїду. Каміон вирушить у найближчі дні, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

Також край знову прийматиме дітей зі Сходу. Уже домовлено про гостювання маленьких мешканців Донеччини – із зони бойових дій. Наша область має допомогти в їх оздоровленні та психологічній реабілітації, забезпечити переїзд, супровід, проживання, харчування і цікаву програму.

Реклама

«Перебування на Закарпатті має допомогти маленьким українцям, які побачили і відчули війну, прийти до тями. Віримо, що відвідини нашого гостинного краю додадуть тепла в життя цих дітей», - сказав голова Закарпатської ОДА Василь Губаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно