Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець у Чопі намагався збути наркотики

Ужгородець у Чопі намагався збути наркотики
Днями на території Ужгородського району в поле зору дільничних інспекторів та працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків потрапив 24-річний мешканець міста Ужгород, який розпивав...

Днями на території Ужгородського району в поле зору дільничних інспекторів та працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків потрапив 24-річний мешканець міста Ужгород, який розпивав спиртні напої в громадському місці.

ВІДЕО ДНЯ

У ході складання протоколу за вчинене адміністративне правопорушення, вже у відділенні міліції, правоохоронці помітили у правопорушника дивний пристрій, який, як виявилося пізніше, він намагався збути в місті Чоп, - йдеться у повідомленні речниці Ужгородського РВ УМВС Ганни Дан.

Міліціонери встановили, що даний прилад є заборонений у вільному обігу і його використовують в процесі виготовлення наркотичних та психотропних засобів. Він має назву «зворотній холодильник».

Реклама

Згодом міліціонери встановили, що цей молодик збуває наркотики. На його сторінці в соціальній мережі пропонувався лікарський препарат димедрол, який відноситься до сильнодіючих та стосовно якого встановлені певні заходи контролю. Сам димедрол фігурант справи також намагався збути в одній з аптек міста Чоп, оскільки, як він сам пояснив, тут його ніхто не зміг би впізнати.

Хлопець зазначив, що до даних дій його підштовхнуло складне матеріальне становище… Та яке б виправдання не було – за злочин повинно бути покарання. Тому всі знайдені у молодика незаконні речі працівники міліції вилучили та направили на експертизу.

Реклама

Слідчі Ужгородського РВ УМВС розпочали щодо нього кримінальні провадження за ч.2 ст.313 (Викрадення, привласнення обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та за ч.1 ст.321 (Незаконне зберігання з метою збуту або збут сильнодіючих речовин) Кримінального кодексу України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно