Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завтра ужгородський гурт "Триставісім" презентуватиме свій новий альбом "Лачо"

Завтра ужгородський гурт "Триставісім" презентуватиме свій новий альбом "Лачо"

Завтра ужгородський гурт "Триставісім" презентуватиме свій новий альбом "Лачо"
У вівторок, 27 січня, о 13:00 в Ужгородському прес-клубі гурт "Триставісім" представить свою дебютну повноформатну платівку під назвою "Лачо". Із журналістами зустрінуться музиканти гурту...

У вівторок, 27 січня, о 13:00 в Ужгородському прес-клубі гурт "Триставісім" представить свою дебютну повноформатну платівку під назвою "Лачо".

ВІДЕО ДНЯ

Із журналістами зустрінуться музиканти гурту "Триставісім" та Олег Орєшніков, керівник студії "Solist", де відбувався запис і зведення альбому "Лачо".

Учасники прес-конференції розкажуть про сам альбом, деталі створення і запису, а також його значимість для розвитку української рок музики. Гурт також поділиться своїми найближчими планами, розкаже про майбутні концерти, "фестивальний дух", тощо.

Реклама

"Лачо" - це перший повноформатний альбому гурту після випущеного навесні 2013 року міні альбому "Перча". Над платівкою гурт працював протягом майже всього 2014 року, при цьому встигнувши провести тур-анонс Україною і ближнім зарубіжжям в підтримку майбутнього альбому.

"Триставісім" - рок-гурт з особливою енергетикою і драйвом. Рокову основу вдало поєднує з напористими колоритними мелодіями. На виступах гурт багато уваги приділяє контакту між глядачами і музикантами. Кожен з учасників гурту максимально доповнює загальний вигляд і звучання гурту своєю харизмою та грою на інструменті. Гурт багато гарстролює по Україні та за її межами, даючи при цьому яскраві, емоційні та потужні живі шоу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно