Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині досвідчений злодій обікрав аптеку

На Берегівщині досвідчений злодій обікрав аптеку
Днями у чергову частину берегівської міліції надійшла заява від фармацевта одного з аптечних пунктів району. Жінка повідомила, що невідома особа викрала з каси аптеки гроші. Як згодом з’ясувалося,...

Днями у чергову частину берегівської міліції надійшла заява від фармацевта одного з аптечних пунктів району. Жінка повідомила, що невідома особа викрала з каси аптеки гроші.

ВІДЕО ДНЯ

Як згодом з’ясувалося, провізор на кілька хвилин вийшла з приміщення, залишивши вхідні двері незамкненими, а коли повернулася, то готівки в касі вже не було. Безпечність жінки коштувала аж кілька тисяч гривень. Міліціонери розпочали пошуки спритного зподія. У першу чергу перевірили алібі усіх раніше судимих, які перебувають на обліку в районі. Опитали десятки продавців розважальних закладів, аби отримати хоч якусь інформацію. І тут під час розмови з місцевим таксистом довідалися, що один з жителів району частенько добирався на таксі до різних закладів відпочинку, кафе і барів як на Берегівщині, так і в сусідніх районах. Пасажир, на диво, щедро розплачувався великими купюрами. Уважний таксист навіть пригадав прізвисько клієнта. Така інформація для оперативників значно полегшила роботу. У міліцейській базі даних за такою кличкою числився один раніше судимий, 38-річний чоловік. Він майже 20 років перебував за ґратами і нещодавно тільки-но звільнився. Сім’ї у «зека» з багаторічним тюремним стажем не було, та й коли її було створювати, пишуть "Відомості міліції".

Довідавшись про підозрюваного, оперативники подалися до нього додому. Але спритника, зрозуміло, за місцем проживання не виявилося. Не виключено, зачув, що його вже розшукують. Правда, переховувався чоловік недовго - вже через дві доби оперативникам карного розшуку Берегівщини вдалося вийти на слід аптечного злодія. Останній у скоєному зізнався, зокрема розповів правоохоронцям, що спершу мав намір просто придбати в аптеці ліки, які нібито вживає для лікування туберкульозу.

Реклама

Провізора на місці не було, у приміщенні на той час також ні душі, а це спокуса для досвідченого кримінальника, і надто велика. Тож колишній «зек» не зміг утриматися, щоб не вкрасти з каси гроші. Стражам порядку під час затримання вдалося вилучити у чоловіка лише 150 гривень зі всієї поцупленої суми. Злодюжка розтринькав, як стало відомо, кілька тисяч гривень, повідомляє співробітниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк. За словами самого підозрюваного, гроші він витрачав у своє задоволення.

Свою злочинну «кар'єру» злодюжка розпочав ще на початку 90-х. До речі, на даний час у Мукачівському суді триває розгляд кримінального провадження за вчинення цим чолов’ягою крадіжки, яку він скоїв знову, уже після відсидки. На сьогодні відкрито кримінальне провадження згідно ч.2 ст.185 ККУ за повторне скоєння крадіжки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно