Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські правоохоронці звинувачують активістів "Дорожнього контролю" у непокорі міліції (ВІДЕО)

Закарпатські правоохоронці звинувачують активістів "Дорожнього контролю" у непокорі міліції (ВІДЕО)

Закарпатські правоохоронці звинувачують активістів "Дорожнього контролю" у непокорі міліції (ВІДЕО)
Відповідні адміністративні протоколи були складені вночі, після від'їзду активіста та журналіста "Дорожнього контролю" з посту ДАІ у Нижніх Воротах. Протоколи, якими "дорожконтролівців" звинувачено у...

Відповідні адміністративні протоколи були складені вночі, після від'їзду активіста та журналіста "Дорожнього контролю" з посту ДАІ у Нижніх Воротах. Протоколи, якими "дорожконтролівців" звинувачено у злісній непокорі міліції, попри відеофіксацію відсутності згаданих звинувачень складено у Свалявському райвідділі.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили джерела, 22 січня на посту ДАІ у Нижніх Воротах сталась нестандартна для області ситуація: активіста та журналіста ГО "Дорожній контроль" у відповідь на ведення ними відеозйомки роботи посту, було спочатку із застосуванням фізичної сили було затримано за відмову пред'являти документи на безпідставну та необгрунтовану відповідну вимогу з боку працівників міліції.

Опісля події розгортались стрімко: було заблоковано та обшукано авто активістів на підставі начебто повідомлення про замінування, відтак - проведено огляд особистих речей. Під час здійснення усіх вищезгаданих дій та спілкування "дорожконтролівців" із працівниками міліції, на території посту ДАІ з'явились невідомі люди, серед яких були й чоловік з мисливською гвинтівкою, і п'яний депутат райради, який прагнув стати свідком. Пізніше з розмов з'ясувалось: у Нижні Ворота вони прибули через чутки про перебування тут "луганських", з метою "захистити дітей".

Реклама

Зважаючи на відчутно напружену ситуацію на посту, для проведення усіх необхідних слідчих дій активісти разом із правоохоронцями проїхали у Свалявський райвідділ міліції. Де виявилось: активістів у райвідділ "запросили" з єдиною метою - складання протоколів про адмінпорушення із звинуваченням у злісній непокорі міліції.

Попри намагання активістів довести, що фактів непокори, які їм ставляться в провину, не було, що й зафіксовано на численних відео, слідчим таки було складно відповідні протоколи. Із ремаркою: "Якщо не згідні - потім оскаржите, та і все".

Реклама

До слова, райвідділок активісти покинули вимушено і на випередження - після отримання інформації про те, що люди з посту, які приїхали туди "розбиратись з луганськими", рухались вже із курсом на Свалявський райвідділ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно