Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Уряд доручив владі Закарпаття посилити заходи безпеки у області

Уряд доручив владі Закарпаття посилити заходи безпеки у області

Уряд доручив владі Закарпаття посилити заходи безпеки у області
На Закарпатті влада посилить заходи задля безпеки громадян та об’єктів інфраструктури. Таке завдання поставив перед керівниками обласних державних адміністрацій Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк...

На Закарпатті влада посилить заходи задля безпеки громадян та об’єктів інфраструктури. Таке завдання поставив перед керівниками обласних державних адміністрацій Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у п’ятницю, 23 січня, під час всеукраїнської селекторної наради, яка відбулась за участю Секретаря РНБО Олександра Турчинова, керівників правоохоронних відомств та Національної гвардії.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпаття під час селектору представляли заступник голови облдержадміністрації Михайло Рівіс, очільники правоохоронних відомств, силових структур краю, а також управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області, – йдеться в повідомленні Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

«Основне завдання сьогоднішньої наради – координація дій органів влади з метою забезпечення безпеки громадян, охорони найбільш важливих об’єктів інфраструктури, громадського порядку, посиленого режиму патрулювання українських міст, щоби кожен українець відчував себе в безпеці у цій вкрай складній ситуації», - зазначив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Реклама

Як зауважив присутній на нараді Секретар РНБО Олександр Турчинов, на сході держави відбувається загострення ситуації, і російсько-терористичними угрупуваннями проводяться системні заходи для дестабілізації ситуації в Україні. «Саме тому ми повинні забезпечити адекватні контртерористичні заходи. Йдеться про організацію патрулювання міст, активні дії правоохоронців по локалізації будь-яких сепаратистських елементів або тих, хто підтримує сепаратизм», - підкреслив Олександр Турчинов.

Відтак, керівник Уряду Арсеній Яценюк доручив головам обласних державних адміністрацій проводити щоденні оперативні наради з представниками силових відомств для координації роботи з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури.

Реклама

Глава Кабміну також наголосив, що голови ОДА, які за законом керують цивільною обороною на відповідних територіях, повинні перейти в щоденний оперативний режим роботи.

Після завершення селекторної наради заступник голови ОДА Михайло Рівіс доручив присутнім керівникам структур та відомств вжити заходів для виконання поставлених Прем’єр-міністром України завдань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно