Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пожежники Хуста врятували житловий будинок від вогню

Пожежники Хуста врятували житловий будинок від вогню
Сьогодні, 22 січня, о 19:50 до оперативно-рятувальної служби Хустського району надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді приватного дворогосподарства в с.Рокосово. Власник обійстя помітив...

Сьогодні, 22 січня, о 19:50 до оперативно-рятувальної служби Хустського району надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді приватного дворогосподарства в с.Рокосово. Власник обійстя помітив дим, що йшов із дроварні, й одразу ж подзвонив за номером "101."

ВІДЕО ДНЯ

На боротьбу з вогнем виїхали вогнеборці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 20:05 їм вдалося локалізувати пожежу, о 21:10 – повністю загасити полум’я. Завдяки своїй оперативності та злагодженим діям вогнеборці змогли врятувати від знищення житловий будинок, розташований за півтора метри від палаючої надвірної споруди, - повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області.

Остаточну причину виникнення загорання наразі встановлюють правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замкнення електромережі у надвірній споруді, де зберігалися дрова.

Реклама

Внаслідок пожежі вогонь знищив 10 кв.м даху споруди, 5 кубометрів дров і частину домашнього майна. Завдані стихією збитки встановлюються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно