Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопську митницю перевірятимуть на наявність контрабанди

Чопську митницю перевірятимуть на наявність контрабанди
До Служби безпеки України у зв'язку з розслідуванням кримінальних справ за фактами контрабанди на Чопській митниці вирішив звернутись нардеп від "Свободи" Олег Осуховський. Про це він як член...

До Служби безпеки України у зв'язку з розслідуванням кримінальних справ за фактами контрабанди на Чопській митниці вирішив звернутись нардеп від "Свободи" Олег Осуховський.

ВІДЕО ДНЯ

Про це він як член Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції повідомив 21 січня за підсумками засідання, на якому депутати заслухали керівництво Державної митної служби України, - інформує прес-служба ВО "Свобода".

На засіданні комітету Олег Осуховський звернувся із запитом щодо контрабанди на Чопській митниці до керівника Митної служби України, заступника керівника Державної фіскальної служби України Анатолія Макаренка. Як зазначив народний депутат, за повідомленням в. о. начальника Чопської митниці В.Лазорика, у липні минулого року за фактами контрабанди товару через пункти пропуску заведено кілька кримінальних справ. Він наголосив, що оперативний супровід указаних проваджень здійснюють співробітники відділу "К" УСБУ у Закарпатській області.

Реклама

Народний депутат звернувся до Держмитслужби з проханням повідомити про перебіг та результати розслідування, а також заявив, що готує звернення з цього питання до СБУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно