Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині рідний брат вкрав у сестри бензопилу

На Рахівщині рідний брат вкрав у сестри бензопилу
Про крадіжку дільничному інспектору міліції Рахівського райвідділу повідомила жителька села Богдан. Жінка розповіла, що з її підсобного приміщення хтось вкрав бензопилу. Дільничний інспектор...

Про крадіжку дільничному інспектору міліції Рахівського райвідділу повідомила жителька села Богдан. Жінка розповіла, що з її підсобного приміщення хтось вкрав бензопилу.

ВІДЕО ДНЯ

Дільничний інспектор міліції викликав слідчо-оперативну групу, а тим часом почав самостійно розслідувати злочин. Офіцер добре володіючи інформацією про місцевих жителів, спочатку почав перевіряти громадян які схильні до вчинення правопорушень, протягом двох годин він встановив особу крадія. Злодієм виявився брат заявниці, який вже неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні злочини, - зазначила речниця Рахівського РВ УМВС Олеся Чайковська.

Підозрюваного затримали в сусідньому селі, коли він направлявся до автобусної зупинки. Чоловік у всьому зізнався та розповів, що вкрадену бензопилу продав за 250 гривень, а щоб уникнути покарання, мав намір виїхати за межі області.

Реклама

Як повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт, слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно