Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Губаль стверджує, що чергова хвиля мобілізації викликана потребою замінити закарпатських військових

Губаль стверджує, що чергова хвиля мобілізації викликана потребою замінити закарпатських військових

Губаль стверджує, що чергова хвиля мобілізації викликана потребою замінити закарпатських військових
Відкриваючи нараду з питань мобілізації, яка у четвер, 22 січня, за участі представників військових, правоохоронців, місцевого самоврядування, триває у Закарпатській ОДА, керівник області Василь...

Відкриваючи нараду з питань мобілізації, яка у четвер, 22 січня, за участі представників військових, правоохоронців, місцевого самоврядування, триває у Закарпатській ОДА, керівник області Василь Губаль акцентував: нова хвиля мобілізації викликана й потребою ротації військових, які вже несуть службу тривалий час, та повернути чоловіків додому, - повідомили у прес-службі.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник області наголосив: "У рамках цієї хвилі мобілізації слід залучити патріотів, які готові стати на оборону держави. Йдеться в першу чергу про них, про фахівців, які мають відповідні навички, а також про потребу замінити наших хлопців, які вже місяцями, а то і близько року служать. Загалом я закликаю всі служби – військкомати, правоохоронців, СБУ, органи влади, місцевого самоврядування працювати злагоджено. Прошу владу на місцях, її служби допомагати комісаріатам, у тому числі проводити роз’яснювальну роботу – спілкуватися з людьми. Наше завдання – не сіяти паніку, говорити краянам правду. Що важливо: мобілізація має бути якісною - аби не вийшло, що мобілізують хворого, бідного, соціально вразливого".

На зібранні знову нагадали про те, що усі мобілізовані спершу проходитимуть навчання у відповідних центрах та повинні отримати від Міністерства оборони усе необхідне спорядження, а також те, що область не залишить нікого напризволяще. Керівництво Закарпаття також закликало всі служби – військкомати, правоохоронців, СБУ, органи влади, місцевого самоврядування - працювати злагоджено. Владу попросило владу на місцях, її служби допомагати комісаріатам, у тому числі проводити роз’яснювальну роботу – спілкуватися з людьми.

Реклама

"Я розраховую на свідомість закарпатців! І повторюся: залучати патріотів до війська – основне завдання мобілізації", - сказав Василь Губаль.

Нагадаємо, що у Закарпатському ОВК відкрили "гарячу лінію" з питань мобілізації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно