Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині юні екстремали долали перешкоди (ФОТО)

На Тячівщині юні екстремали долали перешкоди (ФОТО)
Учора, 22 січня в спортзалі Буштинської гімназії-інтернат відбулися традиційні IV районні змагання з техніки пішохідного туризму «Різдвяні перегони – 2015» пройшли. Відбувся захід за активного...

Учора, 22 січня в спортзалі Буштинської гімназії-інтернат відбулися традиційні IV районні змагання з техніки пішохідного туризму «Різдвяні перегони – 2015» пройшли.

ВІДЕО ДНЯ

Відбувся захід за активного сприяння управління освіти, районного Центру дитячої та юнацької творчості, сектору молоді та спорту державної адміністрації, а також клуб альпінізму та скелелазіння «Не межа…», - інформує прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Участь у спортивні боротьбі взяли 6 команд, зокрема три команди з Буштина, і по одній з Тячева, Солотвина та Вонігова. В цілому свою майстерність в такому складному та екстремальному виді спорту продемонстрували близько 30 учасників, які є вихованцями шкільних туристичних гуртків а також клубу альпінізму та скелелазіння «Не межа…».

Реклама

Протягом кількох годин юні спортсмени подолали 6 етапів смуги перешкод: навісна переправа по мотузці в паралелі, навісна переправа, траверс умовного схилу, подолання умовної колоди, купини і вертикальний маятник. Учні долали перешкоди з особливою витримкою та наполегливістю, прикладаючи максимум зусиль, щоб не підвести команду та проявити себе якнайкраще.

За підсумками змагань у командному заліку третє місце посіла команда Буштинської гімназії-інтернат «Воля», друге місце зайняла команда цього ж навчального закладу«Не межа…», а перше місце з найкращим результатом виборола команда Закарпатського центру туризму «Не межа…». В особистому заліку третє місце здобула Ганна Орсаг, другий результат показала Тетяна Ігнат і заслужену перемогу завоювала Анастасія Фречко.

Реклама
На Тячівщині юні екстремали долали перешкоди (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно