Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські вчителі та медики не отримали аванс за січень місяць

Закарпатські вчителі та медики не отримали аванс за січень місяць

Закарпатські вчителі та медики не отримали аванс за січень місяць
Як відомо, 2015-й приніс чимало новацій, зокрема, і щодо принципів формування бюджетів – як державного, так і місцевих, та відповідно виплат бюджетних коштів. Так, зокрема, заробітні плати...

Як відомо, 2015-й приніс чимало новацій, зокрема, і щодо принципів формування бюджетів – як державного, так і місцевих, та відповідно виплат бюджетних коштів.

ВІДЕО ДНЯ

Так, зокрема, заробітні плати працівників галузей охорони здоров’я та освіти (вчителів загальноосвітніх шкіл та інтернат них закладів) фінансуються за рахунок «медичної» та «освітньої » субвенцій з державного бюджету. Зараз на Закарпатті сталася напружена ситуація з виплати заробітної плати за першу половину січня цим категоріям працівників. Відтак голова Закарпатської ОДА звернувся телеграмою до Державного казначейства України й Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я з проханням терміново здійснити перерахування коштів «освітньої» і «медичної» субвенцій для забезпечення виплати заробітної плати вчителям та медикам, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

До слова, відповідні дані для забезпечення фінансування обласними службами було надіслано міністерствам вчасно, як і відкрито потрібні для цього рахунки.

Реклама

Голова закарпатської ОДА наголошує: «Для Закарпаття тривожно, що на сьогодні ще немає субвенції для виплат медикам та освітянам. Тому й терміново звернувся до відповідних державних структур. Люди очікують зарплату, а держава має її забезпечити».

«Сподіваюся, що нас там почують і ті питання, які є в структурі міністерств і котрі викликали затримку, будуть усунені й кошти надійдуть, а бюджетні працівники якомога швидше отримають зароблене», - зазначив Василь Губаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно