Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд у справі закарпатського військового перенесли

Суд у справі закарпатського військового перенесли
Сьогодні, 21 січня, судове засідання в Апеляційному суді області у справі військового Дениса Волошина, учасника бойових дій на Сході, двічі пораненого в зоні конфлікту, перенесли на 29 січня....

Сьогодні, 21 січня, судове засідання в Апеляційному суді області у справі військового Дениса Волошина, учасника бойових дій на Сході, двічі пораненого в зоні конфлікту, перенесли на 29 січня. Головуючий суддя ухвалив таке рішення, позаяк на анонсоване на сьогодні засідання не з'явилася потерпіла сторона. Відповідне клопотання подав прокурор, у зв'язку із станом здоров'я потерпілого.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, адвокат Дениса Волошина теж вніс клопотання перекласти розгляд справи на іншу дату. Суддівська колегія у результаті прийняла рішення перенести розгляд справи на 29 січня об 11:00.

На сьогоднішнє засідання підтримати військового прийшло понад два десятки людей: журналісти, активісти, волонтери. Тож головуючий суддя попередив, що засідання 29 січня, можливо проходитиме в іншій залі − меншій, де не зможуть поміститися всі охочі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно