Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавські посадовці провели "круглий стіл" з ветеранами-афганцями

Іршавські посадовці провели "круглий стіл" з ветеранами-афганцями

Іршавські посадовці провели "круглий стіл" з ветеранами-афганцями
Учора в малому залі райдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу», мета якого – узгодити організаційні питання щодо проведення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території...

Учора в малому залі райдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу», мета якого – узгодити організаційні питання щодо проведення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану, який щорічно відзначається 15 лютого. В обговоренні (засіданні) взяли участь голови місцевих осередків районної спілки ветеранів війни Афганістану, т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Симканинець, голова районної ради Іван Савко, заступник голови райради Петро Добромільський, керівник апарату РДА Олег Козенюк, керівники районних управлінь соціального захисту населення та пенсійного фонду, відділів охорони здоров'я та культури райдержадміністрації, т.в.о. районного військового комісара та завідувач районного сектору головного управління державної міграційної служби у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

У ході обговорення було вирішено відзначити в районі річницю виведення військ з Афганістану в четвер, 12 лютого. Формат дійства буде узгоджений працівниками відділу культури РДА спільно з представниками районної спілки ветеранів війни Афганістану, - йдеться у повідомленні Іршавської РДА.

Разом з тим, присутні мали можливість отримати компетентні консультації та відповіді на ті чи інші наболілі питання. Це стосувалось, зокрема, соціальних пільг, отримання путівок на лікування та оздоровлення, медичних препаратів за пільговими рецептами, процедура оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон, нарахування чи перерахунок пенсії для ветеранів-«афганців».

Реклама

Керівники району наголосили, що з будь-якими проблемними питаннями учасники районної спілки ветеранів війни Афганістану можуть звертатися безпосередньо до них, після чого будуть з’ясовані всі моменти, необхідні для вирішення проблем.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно