Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Знаючи, що під час свят у храмі багато грошей, житель Берегівщини вирішив їх вкрасти

Знаючи, що під час свят у храмі багато грошей, житель Берегівщини вирішив їх вкрасти

Знаючи, що під час свят у храмі багато грошей, житель Берегівщини вирішив їх вкрасти
Ввечері до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок від представників однієї з охоронних фірм, що діють на території міста Берегово. Охоронники повідомили, що їм...

Ввечері до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок від представників однієї з охоронних фірм, що діють на території міста Берегово. Охоронники повідомили, що їм вдалося затримати «на гарячому» злодія, що намагався поцупити майно греко-католицької церкви.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією речниці Берегівського РВ УМВС Яни Денисюк, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. На місці події знаходилися працівники охоронної фірми та злодій – 51-річний місцевий мешканець.

Зловмисник зізнався правоохоронцям, що прокрався до приміщення церкви, коли там нікого не було, вхідні двері відчинив за допомогою заздалегідь припасеного металевого дроту. Злодюжка вирішив, що у зв’язку зі святом у церкві повинно бути багато пожертв вірян… Коли безбожник нишпорив у приміщенні храму, шукаючи, чим би поживитися, прибули охоронці.

Реклама

Слідчий Берегівського райвідділу міліції Василь Горянський повідомив злодію про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 і ч.3 ст.185 (замах на крадіжку, поєднану із проникненням до приміщення) Кримінального кодексу України, – повідомив в.о. начальника берегівської міліції майор Володимир Сакалош. – Максимальна міра покарання, що загрожує крадієві, це позбавлення волі строком на 6 років.

До речі, церковне майно від незаконного заволодіння безбожником-злодюжкою вберегло те, що приміщення церкви було обладнано сигналізацією, підведеною до пульту охоронної фірми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно