Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Хустські правоохоронці затримали зловмисника, який хотів вкрасти телефон

Хустські правоохоронці затримали зловмисника, який хотів вкрасти телефон

Хустські правоохоронці затримали зловмисника, який хотів вкрасти телефон
Цей Святий вечір жителька міста Хуст запам’ятає надовго. Коли вона поверталась додому у вечірній час, до неї причепився на вулиці незнайомець. Вибравши момент, коли поруч нікого не було, нападник...

Цей Святий вечір жителька міста Хуст запам’ятає надовго. Коли вона поверталась додому у вечірній час, до неї причепився на вулиці незнайомець. Вибравши момент, коли поруч нікого не було, нападник повалив дівчину на землю та почав її душити.

ВІДЕО ДНЯ

Дівчина закричала про допомогу, але її ніхто не чув. Під час сутички у неї з рук випав мобільний телефон, який нападник схопив та втік, - йдеться у повідомленні речниці Хустського МВ УМВС Агнеси Куртяк.

Прийшовши додому, потерпіла розповіла про напад матері та повідомила в міліцію. На місце події прибула слідчо-оперативна група, міліціонери опитали потерпілу.

Реклама

Для розкриття цього злочину були задіяні оперуповноважені сектору карного розшуку. Невдовзі оперативники знайшли грабіжника. Ним виявився непрацюючий житель одного з сіл Хустського району, який в різдвяну ніч, будучи напідпитку, без діла тинявся нічним містом.

В розмові з правоохоронцями чоловік зізнався, що лише після того, як протверезів, він побачив у себе чужий телефон і пригадав, що він кудись втікав.

Реклама

Нападник вирішив повернути телефон, залишивши його в одному з торгівельних закладів міста, та зателефонував дівчині, повідомивши її про те, звідки вона може забрати свій телефон. Але зустрітися з самою дівчиною не схотів, мабуть йому стало соромно за свій ганебний вчинок…

- Дану подію за ст.186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, – коментує начальник міліції Хуста Василь Турдай.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно