Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські "Гудаки" виступили з концертом у підтримку бійців АТО

Закарпатські "Гудаки" виступили з концертом у підтримку бійців АТО

Закарпатські "Гудаки" виступили з концертом у підтримку бійців АТО
Майже 16 тисяч гривень зібрав їхній виступ, який відбувся учора, 19 січня, у приміщенні Хустського районного будинку культури. Про це розповів волонтер добровольчого батальйону «Айдар» Олександр...

Майже 16 тисяч гривень зібрав їхній виступ, який відбувся учора, 19 січня, у приміщенні Хустського районного будинку культури.

ВІДЕО ДНЯ

Про це розповів волонтер добровольчого батальйону «Айдар» Олександр Шутко. Він і став ініціатором проведення виступу гурту з метою зібрати коштів на придбання двох автомобілів солдатам на передовій.

- Щиро дякую керівництву району за допомогу в організації концерту та всім, хто зробив свій внесок у допомогу нашим солдатам. Кожна гривня – цінна у добрій справі. Ми допомагаємо і будемо допомагати нашим воїнам. А вони у свою чергу висловлюють щиру вдячність за підтримку і запевняють, що перемога за нами.

Реклама

На цьому у своєму виступі наголосив і доброволець АТО, керівник молодіжної спортивно-патріотичної організації «Карпатська Січ» Тарас Деяк, який пройшов Майдан і був на фронті:

- Ми обов’язково переможемо, бо за нами правда. Наш дух ніхто і ніколи не зможе зламати. Солдати налаштовані патріотично і з упевненістю захищають нашу державу на передовій. Багато з моїх друзів уже полягло на полі бою у цій війні, тому дуже хочеться її припинити.

Реклама

Хоч зал був не зовсім заповнений глядачами, проте виступ «Гудаків» присутні зустріли гучними оплесками. Артисти передали весь колорит закарпатського села, вклавши у виконання пісень свою майстерність та відданість своїм шанувальникам.

Соліст гурту Катерина Яринич розповідає, що вони із задоволенням дали цей концерт, аби хоч якось допомогти воїнам АТО наблизити перемогу.

- Ми радо відгукнулися на пропозицію виступити з благодійним концертом, адже те, що роблять для нас солдати на передовій, - варте набагато більшого. Проте у такий спосіб ми можемо донести до наших захисників тепло та впевненість у тому, що вони потрібні, що їх чекають. Передати їм частинку рідної домівки, частинку серця кожного з нас.

Реклама

Своє захоплення та вдячність бійцям АТО передали і дітки з Велятина, розписавши побажаннями для солдатів прапор України. Його вручила добровольцям у залі директор будинку культури села.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно