Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Наступного тижня Рахівщина може отримати новий бюджет

Наступного тижня Рахівщина може отримати новий бюджет
Відповідне розпорядження опублікувала Рахівська районна рада 16 січня, за п’ять днів до засідання. Пленарне засідання 23 сесії Рахівської районної ради VІ скликання почнеться в залі засідань районної...

Відповідне розпорядження опублікувала Рахівська районна рада 16 січня, за п’ять днів до засідання. Пленарне засідання 23 сесії Рахівської районної ради VІ скликання почнеться в залі засідань районної ради о 10.00.

ВІДЕО ДНЯ

На порядок денний депутати винесли розгляд та затвердження районного бюджету на 2015 рік.

Так, проектом пропонується затвердити рівень доходів району на рівні 473 млн 563,1 тис. грн, у тому числі доходи загального фонду районного бюджету – 472 млн 640, тис.грн , доходи спеціального фонду районного бюджету – 923 132 грн. Із них лише близько 26,5 млн гривень район заробить самостійно у вигляді податків та зборів. Решту становитимуть дотації та субвенції із державного бюджету. Найбільше коштів Київ дасть Рахову на утримання сімей із дітьми, малозабезпечених та інвалідів різних груп – 201,6 млн грн. Решта піде на освіту, медицину, пільги та субсидії жителям району.

Реклама

Також бюджетом передбачається надати дозвіл місцевій адміністрації розміщувати тимчасово вільні кошти районного бюджету на депозитах, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду.

Першочергово фінансуватимуться у 2015 році заробітні плати працівників бюджетних установ, розрахунки за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно