Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Житомирі затримали закарпатця, який хотів дати слідчому хабар

У Житомирі затримали закарпатця, який хотів дати слідчому хабар

У Житомирі затримали закарпатця, який хотів дати слідчому хабар
Нещодавно оперативники карного розшуку Житомирського МВ УМВС затримали 19-річну жительку м. Хуст Закарпатської області за підозрою у вчиненні грабежу. До міліціонерів звернулась 17-річна...

Нещодавно оперативники карного розшуку Житомирського МВ УМВС затримали 19-річну жительку м. Хуст Закарпатської області за підозрою у вчиненні грабежу.

ВІДЕО ДНЯ

До міліціонерів звернулась 17-річна житомирянка, в якої під час руху у тролейбусі з кишені невідома дівчина витягала мобільний телефон вартістю тисячу гривень. Заявниця помітила маніпуляції злодійки та привернула увагу інших пасажирів. Підозрювану затримали безпосередньо після вчинення кримінального діяння, а викрадену річ вилучили, - повідомили у СЗГ УМВС України в Житомирській області.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманій може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років. Також правоохоронці встановлюють та розшукують її спільницю, яка відволікала увагу потерпілої у момент вчинення злочину.

Реклама

Очевидно, такий розвиток подій не входив у плани 45-річного жителя м. Хуста Закарпатської області, дядька затриманої. Чоловік спробував вплинути на рішення слідчого щодо припинення розпочатого досудового розслідування, пропонуючи грошову винагороду.

16 січня надвечір у службовому кабінеті міськвідділу міліції він передав 6 тисяч гривень за надання допомоги в його питанні.

Реклама

Як повідомив начальник Житомирського МВ УМВС України в Житомирській області Михайло Сорока, відразу потому чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Подію відповідним чином зафіксовано, а гроші вилучено як речовий доказ.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч.3 ст. 369 (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання відносно затриманого міри запобіжного заходу. Його дії можуть мати за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно