Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Влада поручила відповідним службам почистити аварійні дерева вздовж автодоріг

Влада поручила відповідним службам почистити аварійні дерева вздовж автодоріг

Влада поручила відповідним службам почистити аварійні дерева вздовж автодоріг
З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху автомобільними дорогами загального користування області обласна влада Закарпаття доручила відповідним службам та органам подбати про аварійно...

З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху автомобільними дорогами загального користування області обласна влада Закарпаття доручила відповідним службам та органам подбати про аварійно небезпечні дерева вздовж шляхів.

ВІДЕО ДНЯ

Так, провести спільні комісійні обстеження дерев щодо їх аварійної небезпечності доручено Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, дочірньому підприємству "Закарпатський облавтодор", управлінню державної автомобільної інспекції УМВС України в Закарпатській області, управлінню ДСНС України в Закарпатській області, державній екологічній інспекції у Закарпатській області, Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, басейновому управлінню водних ресурсів річки Тиса, департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, райдержадміністраціям, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

А організувати вирубку дерев, які обстеженням визначено аварійно-небезпечними відповідно до вимог чинного законодавства, доручено райдержадміністраціям спільно із службою автомобільних доріг у Закарпатській області та Облавтодором.

Реклама

Роботи із вирубки аварійно-небезпечних дерев у межах охоронних зон електро-, газових мереж, трубопроводів, у тому числі магістральних, ліній зв’язку проводитимуться за погодженням із експлуатуючими організаціями. Вирубану деревину повинні розподілити та безоплатно передати для власних потреб закладам бюджетної сфери, що використовують деревину для опалення, та філіям Облавтодору в районах. Терміни виконання доручення – до 27 лютого, а обстеження дерев повинне бути завершене до 30 січня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно