Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний житель Рахівщини зарізав свого гостя

П’яний житель Рахівщини зарізав свого гостя
Опівночі в чергову частину Рахівського райвідділу міліції по телефону "102" надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила, що в під’їзді на сходах багатоквартирного будинку вона виявила з тілесними...

Опівночі в чергову частину Рахівського райвідділу міліції по телефону "102" надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила, що в під’їзді на сходах багатоквартирного будинку вона виявила з тілесними ушкодженнями невідомого непритомного чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили труп 33-річного рахівчанина у коридорі однієї з квартир будинку, - йдеться у повідомленні речниці Рахівського РВ УМВС Олесі Чайковської.

На тілі померлого були тілесні ушкодженнями у вигляді проникаючих колото-різаних ножових ран на обличчі, шиї та грудній клітці.

Реклама

На момент приїзду правоохоронців у даній квартирі знаходилися двоє громадян – співмешканка вбитого та чоловік, який проживає за даною адресою. Вищевказані громадяни перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

- Під час опитування 47-річного чоловіка, який знаходився в квартирі, було встановлено, що всі троє в даній квартирі протягом дня вживали спиртні напої, а близько 23-ї години між ним та вбитим виникла сварка, в ході якої чоловік схопив кухонний ніж та декілька разів вдарив ним свого знайомого,- повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Фай.

Реклама

Наразі підозрюваного затримано, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України ( Умисне вбивство). На чоловіка чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Проводяться ряд експертиз та заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин вбивства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно