Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці знайшли у мешканця Берегівщини гвинтівку

Правоохоронці знайшли у мешканця Берегівщини гвинтівку
Берегівські розшуківці в ході проведення оперативних заходів отримали інформацію про те, що житель одного з сіл Берегівського району може незаконно зберігати вогнепальну зброю. В ході перевірки ці...

Берегівські розшуківці в ході проведення оперативних заходів отримали інформацію про те, що житель одного з сіл Берегівського району може незаконно зберігати вогнепальну зброю. В ході перевірки ці дані знайшли своє підтвердження.

ВІДЕО ДНЯ

В оселю любителя незаконної зброї, яким виявився 24-річний мешканець села Галабор, завітали правоохоронці. У ході бесіди чоловік зізнався співробітникам міліції, що дійсно у своєму будинку він зберігає незареєстровану вогнепальну зброю, - йдеться у повідомленні Берегівського РВ УМВС.

Як виявилося, в кухонному приміщенні будинку чоловік зберігав гвинтівку калібру 5,6 мм. В присутності понятих слідчим зброю вилучено. Її для проведення експертного дослідження направлено до Науково-дослідного центру при УМВС області..

Реклама

За даним фактом слідчий Берегівського райвідділу міліції Петро Буришин розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Покарання, згідно санкції статті, передбачено у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.

- Наразі триває досудове розслідування,- зазначив т.в.о. начальника Берегівського РВ УМВС майор міліції Володимир Сакалош, - під час якого належить з’ясувати походження гвинтівки та мету, з якою молодик зберігав зброю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно