Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівська райрада прийняла бюджет на 2015 рік

Тячівська райрада прийняла бюджет на 2015 рік
Відповідне рішення депутати райради прийняли на другому пленарному засідання двадцять четвертої сесії Тячівської районної ради, що відбулось 14 січня. Провів засідання заступник голови районної ради...

Відповідне рішення депутати райради прийняли на другому пленарному засідання двадцять четвертої сесії Тячівської районної ради, що відбулось 14 січня. Провів засідання заступник голови районної ради Ігор Грабарь. В залі зареєструвались 46 народних обранців.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом, сесія пройшла оперативно, злагоджено та результативно. Всі питання порядку денного отримали схвалення обранців територіальних громад району. Насамперед депутати вшанувати хвилиною мовчання померлого депутата Івана Мацолу та всіх загиблих в зоні АТО, - повідомили у прес-службі Тячівської райдержадміністрації.

Відтак народні обранці приступили до розгляду питань порядку денного сесії, який включав шість пунктів. Найважливішими з них були прийняття районного бюджету на 2015 рік, а також Програми економічного і соціального розвитку Тячівського району на 2015 рік та основні напрямки розвитку на 2016-2017 роки.

Реклама

З огляду на важливість вищевказаних питань та детальне їх опрацювання на попередніх комісіях – відповідні рішення були прийняті депутатами без тривалих дискусій, оперативно та одноголосно.

Крім того, на засіданні депутатами розглянуті й схвалені ряд важливих програм, що стосуються розвитку різних сфер життя району, зокрема освіти, економіки, фізичної культури та спорту, культури, соціальної сфери та інших. Також депутати прийняли окремі рішення щодо роботи виконавчого апарату районної ради у 2015 році.

Реклама

Нагадаємо, що Мукачівська райрада сьогодні прийняла бюджет Мукачівщини на 2015 рік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно