Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські податківці вилучили у чоловіка "Самбуки" на 700 тисяч гривень

Закарпатські податківці вилучили у чоловіка "Самбуки" на 700 тисяч гривень

Закарпатські податківці вилучили у чоловіка "Самбуки" на 700 тисяч гривень
Працівники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області вчора, 14 січня 2015 року, отримали оперативну інформацію про те, що в складських приміщеннях на одній із ужгородських вулиць...

Працівники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області вчора, 14 січня 2015 року, отримали оперативну інформацію про те, що в складських приміщеннях на одній із ужгородських вулиць незаконно зберігається алкогольна продукція.

ВІДЕО ДНЯ

Негайно зреагувавши, працівники слідчо-оперативної групи здійснили виїзд на склад, де виявили 3 500 пляшок «Liquore Fenissimo – Sicilia, Duty Free (Sambuka)» виробництва Німеччини без акцизних марок України та документів, що підтверджують їх походження, орієнтовною вартістю 700 тис. грн. Також встановлено, що складські приміщення, в яких зберігали алкоголь, належать підприємству обласного центру та те, що їх орендує мешканець одного з сіл Ужгородського району, - йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області.

Саме цей громадянин організував незаконне зберігання з метою подальшого збуту на території України елітних імпортних алкогольних напоїв.

Реклама

Того ж дня слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 1 статті 204 КК України за фактом незаконного зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно