Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зловмисники на Виноградівщині вкрали іномарку

Зловмисники на Виноградівщині вкрали іномарку
Вночі, 13 січня, між населеними пунктами Підвиноградів та Руська Долина Виноградівського району невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем марки «Ford Galaxy» оранжевого кольору, держномер якого...

Вночі, 13 січня, між населеними пунктами Підвиноградів та Руська Долина Виноградівського району невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем марки «Ford Galaxy» оранжевого кольору, держномер якого 4L 2345.

ВІДЕО ДНЯ

Власник даного автомобіля залишив його між вказаними населеними пунктами в несправному стані. Транспортний засіб простояв там цілий день. Коли ж господар повернувся, машини на місці вже не було. За словами чоловіка, в баку автомобіля було близько 20 літрів пального, – зазначає Оксана Кобзаренко, речниця Виноградівського РВ УМВС.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією по даному факту, з проханням телефонувати за номерами (031 43) 2-33-40 або 102. Конфіденційність гарантуємо.

Реклама

Шановні автовласники! Обов’язково обладнайте свій автомобіль сигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль.

Пам’ятайте, що розкриття угонів в більшій мірі залежить від господаря автомобіля. Адже чим швидше людина звернеться до органів внутрішніх справ, тим швидше будуть зорієнтовані наряди ДПС, і в злочинців буде менше шансів вивезти транспортний засіб за межі міста, району чи області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно