Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Телефонний шахрай "видурив" у закарпатських вчителів 117 тисяч гривень

Телефонний шахрай "видурив" у закарпатських вчителів 117 тисяч гривень

Телефонний шахрай "видурив" у закарпатських вчителів 117 тисяч гривень
Усі 7 потерпілих жінок працюють в одній з навчальних установ у Тячівському районі Закарпаття. Невідомий шахрай зателефонував кожній з них на мобільний телефон з одного й того ж номера, представився...

Усі 7 потерпілих жінок працюють в одній з навчальних установ у Тячівському районі Закарпаття. Невідомий шахрай зателефонував кожній з них на мобільний телефон з одного й того ж номера, представився працівником служби безпеки банку й виманив від довірливих закарпаток секретний код їхніх банківських зарплатних карток, з яких потім зняв усі кошти.

ВІДЕО ДНЯ

Незвична телефонна афера відбулася днями в Тячівському районі Закарпаття. Із заявами в міліцію звернулись відразу 7 жительок одного з сіл цього району. Всі потерпілі працюють вчителями в одній навчальній установі Тячівщини, - повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Як розповіли потерпілі в міліції, кожній з них з інтервалом у добу телефонував на мобільний телефон з одного і того ж номера невідомий чоловік, який назвався представником служби безпеки комерційного банку, в якому отримують зарплату працівники цієї навчальної установи.

Реклама

Пройдисвіт задурив довірливим учителькам голову й виманив від кожної з них секретний код зарплатної карточки, з яких потім познімав усі кошти.

В одної потерпілої зникло з карточки аж 80 тисяч гривень, в іншої – майже 12 тисяч, в третьої – 9700. Загальна сума украдених грошей сягнула під 117 тисяч гривень.

Реклама

Оговтавшись, потерпілі вчительки звернулись із заявами в Тячівський райвідділ міліції. Пройдисвіта розшукують правоохоронці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно