Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У словацькому місті Снина виступили закарпатські колядники

У словацькому місті Снина виступили закарпатські колядники
11 січня 2015 року в місті Снина (Словаччина) відбувся традиційний фестиваль колядок та щедрувань «Щедрий вечір, добрий вечір…», у якому взяло участь понад десять колективів зі Словаччини та...

11 січня 2015 року в місті Снина (Словаччина) відбувся традиційний фестиваль колядок та щедрувань «Щедрий вечір, добрий вечір…», у якому взяло участь понад десять колективів зі Словаччини та України.

ВІДЕО ДНЯ

У будинку культури міста Снина зібралися місцеві жителі, гості та учасники фестивалю, який традиційно проводить Союз русинів-українців Словацької Республіки.

Колядки та щедрування, які побутують на Закарпатті, представили вокальний ансамбль «Арніка» Ужгородського районного будинку культури. Вони емоційно і зворушливо виконали «У Вифлеємі новина», «Нова радість стала», словацькі колядки та закарпатські народні пісні. На завершення всі учасники фестивалю заспівали «На многая і благая літ», повідомляє прес-служба Ужгородської РДА.

Реклама

Фестиваль зберігає, підтримує та популяризує багаті самобутні новорічно-різдвяні традиції та звичаї українського народу, який опинився долею історії по обидва боки кордону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно