Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегово затвердило бюджет міста на 2015 рік

Берегово затвердило бюджет міста на 2015 рік
Сьогодні відбулось пленарне засідання 38-ї сесії Берегівської міської ради. Присутнім депутатам запропонували для розгляду 4 питання порядку денного. Зокрема "Про міський бюджет на 2015 рік", "Про...

Сьогодні відбулось пленарне засідання 38-ї сесії Берегівської міської ради. Присутнім депутатам запропонували для розгляду 4 питання порядку денного.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема "Про міський бюджет на 2015 рік", "Про затвердження Титульного списку по поточному утриманню міста на 2015 рік за рахунок загального фонду", "Про затвердження Титульного списку по видаткам на розвиток міста на 2015 рік" та "Про затвердження Титульного списку по утриманню та ремонту місцевих доріг на 2015 рік та ліквідації забруднення навколишнього середовища".

Ще одним додатковим питанням було затвердження програми "Турбота", яка має на меті соціальну підтримку малозахищених верств населення.

Реклама

Перед початком засідала комісія задля обговорення вищезгаданих проектів. Після чого депутати затвердили всі проекти, – зазначив мер Берегова Золтан Бабяк на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно