Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати Берегівської міськради обклали податками пенсіонерів

Депутати Берегівської міськради обклали податками пенсіонерів

Депутати Берегівської міськради обклали податками пенсіонерів
12 січня у Берегові відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. У порядку денному значилося одне питання – Про затвердження міського бюджету на 2015 рік. Начальник...

12 січня у Берегові відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

У порядку денному значилося одне питання – Про затвердження міського бюджету на 2015 рік. Начальник фінансового відділу Ольга Андришин інформувала членів виконкому про нові податки та заплановані надходження у міський бюджет. Окрім того, фахівець доповів, що шкільні заклади фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету, а не міського.

Доходи загального фонду на 2015 рік заплановані на рівні майже 93 млн грн. З них – більше 31 млн грн надходження від податків і зборів до міського бюджету.

Реклама

Податок від пенсій, які перевищують 3 мінімальні зарплати (3 654 грн), становитиме 15% і попередньо складе додаткових 15 тис.грн для міського бюджету.

За рахунок податків на житлове і нежитлове майно фізичних та юридичних осіб планується отримати 110 тис. грн. Відсоток податків, які містяни платитимуть за квартиру розміром більше 60 кв.м та будинок розміром більше 120 кв.м будуть вирішувати депутати у кінці січня на позачерговому пленарному засіданні сесії. Доведеться сплатити податок у міську скарбницю і власникам автівок, не старіших 5 років та з об’ємом циліндра двигуна більше 3 тис. куб.см

Реклама

Збір за парковку попередньо становитиме 150 тис. грн. Одним із найбільших податків для бюджету міста має стати 5% збір від реалізації роздрібної торгівлі підакцизних товарів (алкоголь, тютюн, нафтопродукти), а це – 2 млн грн.

Від державного мита на видачу закордонних паспортів місто має отримати 1 млн грн.

Цьогоріч збільшилась сума видатків майже на всі галузі, що фінансуються з міського бюджету. Так, члени виконкому пропонований бюджет підтримали.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно