Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гроші від крадених на Закарпатті автомобільних номерів йдуть бойовикам?

Гроші від крадених на Закарпатті автомобільних номерів йдуть бойовикам?

Гроші від крадених на Закарпатті автомобільних номерів йдуть бойовикам?
Днями в Іршаві невідомі особи з автомобіля з іноземною реєстрацією, що належить місцевому мешканцю, викрали номерні знаки. На автомобілі крадії залишили записку з номером телефону. В телефонній...

Днями в Іршаві невідомі особи з автомобіля з іноземною реєстрацією, що належить місцевому мешканцю, викрали номерні знаки.

ВІДЕО ДНЯ

На автомобілі крадії залишили записку з номером телефону. В телефонній розмові невідомий попросив власника автомобіля переслати на банківську картку одного з банків України суму в 2000 гривень, якщо останній хоче повернути номерні знаки.

«Автомобіль, що мені належить, може на законних підставах перебувати на території України не більше 5 днів, тобто раз в 5 днів я зобов’язаний на такому автомобілі робити перетин кордону України, інакше буду притягнутий до відповідальності згідно чинного законодавства. Я переслав вказану суму грошей на картку, що мені повідомив чоловік в телефонній розмові і мені було сказано, де я можу забрати номерні знаки від свого автомобіля, що я в подальшому і зробив. У правоохоронні органи я не звертався по тій причині, що для перевірки вказаної інформації та затримання правопорушника працівникам міліції потрібен час, для відновлення номерних знаків за кордон теж потрібен час, а в мене його нема по причині необхідності здійснення чергової «пересічки» – тому мені було краще віддати 2000 гривень», - розповів іршавчанин, який побажав залишитися «інкогніто».

Реклама

У тому, що зловмисників можна знайти, потерпілий сумнівається.

«З неофіційних джерел, мені відомо, що картка на яку були переслані мною кошти, видана на особу з реєстрацією проживання в зоні АТО», - додав він.

Реклама

Нагадаємо, що аналогічні злочини були скоєні на території Перечинського та Великоберезнянського районів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно