Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові відновили водопостачання (ФОТО)

У Берегові відновили водопостачання (ФОТО)
Сьогодні, 10 січня, об 11:30 надійшло повідомлення про аварію водопроводу на вулиці Розмачолівській. Комунальники з'ясували, що на вводі розмерзла чавунна засувка Ду-100 мм. Через недбалість...

Сьогодні, 10 січня, об 11:30 надійшло повідомлення про аварію водопроводу на вулиці Розмачолівській. Комунальники з'ясували, що на вводі розмерзла чавунна засувка Ду-100 мм.

ВІДЕО ДНЯ

Через недбалість власника втрачено десятки кубічних метрів питної води. Аварія була ліквідована о 15:30 і водопостачання було відновлено.

Аналогічне розмерзання сталося 9 січня 2015 року по вул. Мукачівська, 2 в одному з ресторанів міста. Підприємець замінив розмерзлий водопровід 10 січня, спричинивши незручності споживачам, які підключені на цьому відрізку водопровідних мереж.

Реклама

«Від значних матеріальних втрат та неприємностей позбавите себе можна, якщо на початку зими відповідно утеплити водопровідні мережі та герметичні колодязі для вузла обліку. Проте якщо сталася біда, то її спричинила Ваша недбалість. Робота майстрів, придбання та заміна водомірного лічильника може обійтися в значну суму. У зв’язку з цим нагадуємо усім ОСББ та мешканцям міста про відповідальність, яку вони несуть за обслуговування та стан будинкових мереж та мереж приватного сектора від точки їх приєднання до міських мереж.

Для того, щоб уникнути заподіяну зимніми морозами шкоду, просимо утеплити водопровідну мережу, засувки, клапани та лічильник не тільки однією ганчіркою, але й спеціальною скловатою шаром до 5–7 см. Це може допомогти за умови настання надзвичайно сильних морозів, при яких не відбудеться їх замерзання», — попереджають у ТОВ «Водоканал Карпатвіз».

Реклама

Нагадаємо, що мешканці декількох вулиць Берегова протягом дня були позбавлені водопостачання.

У Берегові відновили водопостачання (ФОТО) – 01
У Берегові відновили водопостачання (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно