Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Іршавщині під час колядування у дівчини побились троє хлопців

На Іршавщині під час колядування у дівчини побились троє хлопців

На Іршавщині під час колядування у дівчини побились троє хлопців
За словами т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Лещишина, на території Іршавського району спокійно проходять свята, у церквах злагоджено пройшли богослужіння, однак...

За словами т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Лещишина, на території Іршавського району спокійно проходять свята, у церквах злагоджено пройшли богослужіння, однак незначні випадки правопорушень все ж були.

ВІДЕО ДНЯ

Працівникам міліції доводилось виїжджати на місце пригоди, втихомирювати сімейних дебоширів, розшукувати крадіїв, документувати дорожньо-транспортні пригоди, – зазначає Віта Горзов, речниця Іршавського РВ УМВС.

Різдвяна ніч не минула без сімейних сварок у м.Іршава, селах Ільниця, Гребля та Сільце. Причиною сімейних конфліктів стало надмірне вживання спиртних напоїв. Не обійшлось святкування без крадіжки. У с.Велика Розтока невідома особа поцупила золотий ланцюжок. Крадія розшукують правоохоронці.

Реклама

Не минуло Різдво без бійки у с.Чорний Потік, де за медичною допомогою звернулись відразу троє молодих людей. Як з’ясували правоохоронці, хлопці побились під час колядування у дівчини.

Сварились та бились і в селах Доробратово, Вільхівка, Заболотне, Ільниця, Осій, Арданово, Собатино, погрожували один одному фізичною розправою у селі Гребля.

Реклама

Один із хворих у лікарні не втримався і, знаходячись на стаціонарному лікуванні в Іршавській райлікарні, без дозволу лікаря втік додому святкувати Різдво. Лікарі, турбуючись про свого хворого, повідомили про цей випадок у міліцію.

Святкування Різдва не обійшлось без дорожньо-транспортних пригод. У селах Дубрівка, Осій та в Іршаві не розминулись водії автомобілів і допустили зіткнення. Під час даних дорожньо-транспортних пригод потерпілих та травмованих немає.

Загалом Різдвяні свята на Іршавщині проходять спокійно. Жодного факту грубого порушення громадського порядку не допущено. Іршавська міліція продовжує охороняти безпеку громадян у посиленому варіанті та бажає усім громадянам щасливого Різдва.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно