Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Василь Губаль прокоментував "фейкову" новину російських ЗМІ про незалежність Закарпаття

Василь Губаль прокоментував "фейкову" новину російських ЗМІ про незалежність Закарпаття

Василь Губаль прокоментував "фейкову" новину російських ЗМІ про незалежність Закарпаття
Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль прокоментував "фейкову" інформацію російських ЗМІ щодо незалежності Закарпаття і створення "народної республіки". "Те, що вчергове спродукували російські,...

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль прокоментував "фейкову" інформацію російських ЗМІ щодо незалежності Закарпаття і створення "народної республіки".

ВІДЕО ДНЯ

"Те, що вчергове спродукували російські, так би мовити, ЗМІ, можна було б назвати плодом хворої уяви. На жаль, це не так. Звісно, викладена там «інформація» про буцімто сепаратистські настрої в області є більш ніж далекою від реальності і у кожної нормальної людини здатна викликати хіба роздратування, як не бажання покрутити пальцем біля скроні. Утім, на жаль, ці фантазії – не лише маячня, а й цілком свідомі спроби нагнітати напругу та розхитувати ситуацію. Вони симптоматичні і говорять про те, що апетити агресора до України тільки зростають. І тому ми мусимо звертати увагу й на такі сигнали. Як голова ОДА, запевню: ми не лише в курсі процесів, у які намагаються втягнути наш край, але й протидіємо цьому. Усім адекватним людям на 100% зрозуміло, що Закарпаття – це Україна й так буде і надалі. Водночас ми не відкидаємо можливостей провокацій з боку певних сил, і прагнемо бути до цього готові. Реагуватимемо – належно. Закликаю краян не піддаватися на дестабілізаційні дії та зберігати спокій", - написав очільник облдержадміністрації на своїй сторінці у Фейсбуці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно