Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці виявили у лісі застреленою косулю (ФОТО 18+)

Правоохоронці виявили у лісі застреленою косулю (ФОТО 18+)
Рахівські правоохоронці спільно з працівниками лісової охорони здійснюють рейди з метою перевірки правил полювання та недопущення фактів браконьєрства на території району. Так, днями інспектор...

Рахівські правоохоронці спільно з працівниками лісової охорони здійснюють рейди з метою перевірки правил полювання та недопущення фактів браконьєрства на території району.

ВІДЕО ДНЯ

Так, днями інспектор дозвільної системи Рахівського райвідділу міліції спільно з головним спеціалістом державного підприємства Рахівського лісового мисливського господарства виявили факт браконьєрства, – зазначає Олеся Чайковська, речниця Рахівського РВ УМВС.

В селі Луги в лісі для перевірки було зупинено групу осіб, в яких виявлено та вилучено незареєстровану гладкоцівкову мисливську рушницю. Неподалік під поваленим деревом в поліетиленовому пакеті лежала туша застреленої косулі.

Реклама

Під час подальшого огляду на відстані біля одного кілометра від виявленої туші, під корінням ялинки правоохоронці знайшли двоствольну гладкоцівкову мисливську рушницю та патронтаж з набоями.

- Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, – повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. - Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.248 (незаконне полювання) Кримінального кодексу України. Вилучену зброю та тушу вбитої косулі направлено на дослідження. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до незаконного відстрілу косулі та особи, якій належить знайдена мисливська рушниця.

Реклама
Правоохоронці виявили у лісі застреленою косулю (ФОТО 18+) – 01

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно