Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівським діткам показали виставу про "Святого гостя"

Тячівським діткам показали виставу про "Святого гостя"
Справжнім сюрпризом для дітей Тячева стало святкове дійство до Дня святого Миколая, яке показали гуртківці Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості. 18 грудня 2014 року юні буштинці...

Справжнім сюрпризом для дітей Тячева стало святкове дійство до Дня святого Миколая, яке показали гуртківці Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості. 18 грудня 2014 року юні буштинці – вихованці гуртка «Вокал» (керівник – Паш М.В.) представили літературно-музичну композицію «Святий гість».

ВІДЕО ДНЯ

Надзвичайно цікавими були герої дійства: Зіронька, Миколай, Господар і Господиня, Янгол та інші. Не обійшлося і без бешкетника Антипка, який згодом подобрішав. Дуже яскравими і співучими виявилися юні артисти, а саме: Аліна Пацкан, Ніколь Ляшко, Іван Малешко, Богдана Разуєва, Руслан Костяк, Павло Довбнич, Яна Семак, Оксана Магаль, Андріана Микита, Анна Джмурат, Владислава Шваля, Крістіна Микулин, Мирослав Паш, Андріана Русінко.

Цікавинкою свята було те, що глядачі також мали можливість отримати подаруночок від святого Миколая. Їм потрібно було прочитати віршик про зиму, Миколая або проспівати пісеньку. Охочих виявилося дуже багато. Насамкінець, кожен із гуртківців отримав солодощі від святого Миколая.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно