Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Іршавщині чоловік через недопалок загинув у власному будинку

На Іршавщині чоловік через недопалок загинув у власному будинку

На Іршавщині чоловік через недопалок загинув у власному будинку
Сьгогодні, 4 січня, об 11:44 до служби порятунку Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у селі Бронька на вулиці Молодіжній. На місце було...

Сьгогодні, 4 січня, об 11:44 до служби порятунку Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у селі Бронька на вулиці Молодіжній. На місце було направлено чергове відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Іршава та вогнеборців села Довге, стверджують в У ДСНС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

На момент прибуття рятувальників вогонь вже повністю охопив одну з житлових кімнат будівлі. Вогнеборці локалізували пожежу о 12:30, а повністю ліквідували о 13:00.

Під час гасіння пожежі, в кімнаті, що й стала осередком загорання рятувальниками було виявлено тіло 47-річного власника будинку. За попередніми висновками рятувальників, пожежа сталась через необережне поводження з вогнем загиблого при палінні у ліжку.

Реклама

У результаті пожежі знищено: ліжко, телевізор, крісло, вікно, стільці та дерев’яну підлогу на площі 5 кв.м. Окрім цього закопчено стіни в кімнаті.

У зв’язку з цим обласні рятувальникии звертаються до громадян із закликом не нехтувати елементарними правилами пожежної безпеки.

Реклама

Будьте обережні під час куріння, щоб уникнути пожежі й тим самим убезпечити себе та життя оточуючих Вас людей. Не допускайте паління в квартирі, а тим більше у ліжку або сидячи на дивані чи у кріслі, особливо після вживання алкоголю. Слідкуйте за тим, щоб іскри не потрапили на підлогу чи речі домашнього вжитку, ретельно гасіть недопалки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно